KLIENT UDTALELSER

Sascha kan forme kroppe - hele kroppe. Ikke kun stærke kroppe, men kroppe som er i ubalance. Hun læser mennesket bag og lægger den individuelle plan samtidig med at hun løbende skubber til grænserne og udfordrer. En utrolig dygtig træner, som samtidig er sød og smilende.

- Benedikte Dahl Wulff

Hun er en utrolig dygtig og kompetent træner - og så har hun en fantastisk personlighed med masser af humor og hjertevarme.
“Jeg trængte i den grad til at få en Superwoman indsprøjtning, og jeg føler mig faktisk ret superwoman agtig nu! Jeg er mega stolt over mine egne resultater, og jeg har det SÅ meget bedre både fysisk og mentalt end for bare 4 måneder siden.”
“Sascha siger altid at det er min egen fortjeneste, men uden hende havde jeg aldrig klaret det!”

- Andrea Have

Stor ros herfra – jeg har været igennem et forløb på små 10 uger med Sascha. Efter flere operationer i ryg og mave stod vægten på over 100 kg og motivationen til at træne var forsvundet. Hovedpine, dårlig valg i kost og manglende motion prægede hverdagen.
Vi startede forløbet med udgangspunkt i min hverdag og det stadie jeg var på. Kosten blev tilrettet og fulgt op dagligt, træning blev startet og intensiveret igennem perioden med ugentlig 1-2-1 træning, gode motiverende snakke og hjemmeøvelser.
Resultat : 11,7 kg lettere – større mobilitet og velvære – en hovedpine der stort set er forsvundet.
Konklusion: Den bedste investering i mig selv i mange år – du gør en forskel Sascha og du har min varmeste anbefaling.

- Søren M. Framvig Haagensen

Fra første møde med Sascha er der en meget personlig kontakt og man mærker straks Saschas dedikation. Der bliver spurgt ind til egne forventninger, mål og ikke mindst hvilke udfordringer, der skal arbejdes med. Detaljegraden i Saschas instruktion er imponerende.
Det er tydeligt at Sascha er veluddannet og opdaterer egen viden til fordel for sine kunder.
Personligt har jeg følt mig tryg og i virkelig gode hænder . Jeg kan varmt anbefale Sascha som personlig træner.

- Dorte Bang